Restabliment funcionament instal·lacions esportives

Benvolguts usuaris i usuàries de les instal·lacions esportives,

 

Després d’un mes d’afectació degut al ciberatac sofert per la corporació, el servei de gestió d’accessos de les pistes de pàdel ha restablert el normal funcionament. Malauradament ens hem vist obligats a començar de nou amb la gestió d’usuaris de l’aplicació i això comporta que algunes persones que ja disposaven de l’aplicació hauran de registrar-se de nou, mentre que els usuaris que conservin l’usuari hauran d’introduir el nou codi de configuració i posteriorment restablir la contrasenya.

 

Tanmateix ja es pot realitzar la compra d’abonaments per la temporada de piscina des de les dependències de l’Ajuntament.

 

Aquests passos es poden realitzar seguint les instruccions de les guies disponibles a la web i a continuació: Manual aplicació accés i reserva instal·lacions esportives

 

Tanmateix, els usuaris que disposessin d’abonaments per les pistes de pàdel els serà restablert l’abonament de 10 sessions comprats en data 26 de gener de 2023 o posterior, per a la qual cosa hauran de sol·licitar-ho mitjançant correu electrònic a l’adreça bonuspadel@sils.cat aportant justificant de pagament.

 

Preguem disculpin les possibles molèsties ocasionades,