Accés instal·lacions esportives municipals

Aprofitant l’inici de la temporada de piscina, l’Ajuntament de Sils ha apostat per automatitzar l’entrada a la instal·lació exterior annexa al Pavelló Municipal amb la intenció d’aconseguir un accés a l’espai més funcional pels usuaris, a la vegada que serveixi per controlar l’aforament dels espais. 

Els usuaris hauran d’accedir a través d’un torn mecanitzat fent ús d’una aplicació mòbil a través de la qual disposareu d’un codi QR que permetrà accedir a les instal·lacions mitjançant el lector del torn, en els següents casos: 

  • Havent efectuat la reserva i corresponent pagament de les pistes de pàdel. 
  • Havent adquirit un dels diferents abonaments per a les piscines municipals a l’Ajuntament. 
  • Ser usuari o abonat al gimnàs municipal. 

Tanmateix, es podrà accedir amb els tiquets facilitats a la mateixa instal·lació en els casos de les entrades diàries, que només caldrà mostrar al lector d’aquest torn, tant per entrar com per sortir de la zona.  

Aquesta aplicació, disponible tant per dispositius Android com iOS, s’haurà de descarregar i configurar seguint el document explicatiu.  

En els casos dels abonats actuals al gimnàs, s’han introduït les seves dades perquè un cop descarregada l’aplicació, només caldrà restablir la contrasenya clicant a “he oblidat la meva contrasenya” o sol·licitar aquest pas a les oficines municipals.