Espai jove – Punt d’informació juvenil

L’Espai Jove ofereix un espai de lleure als joves del municipi. Aquest espai, situat al Centre cívic de Sils, esdevé un context de participació per a conèixer noves propostes participatives, conviure amb les altres persones amb qui comparteixen l’espai del centre i també esdevé una peça fonamental per a mantenir un diàleg amb els joves. Aquest espai ofereix als joves diversos recursos com ara una aula d’ordinadors on tots els usuaris poden disposar d’accés a internet per a torns així com d’un espai annex amb smart tv, play station, jocs de taula i una taula de ping-pong. A banda d’aquestes activitats se’n poden programar d’altres en funció de les demandes dels usuaris.

Al mateix temps l’Espai Jove conviu amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), que dona un servei d’informació i assessorament en tots aquells temes que siguin d’especial interès pels joves, on poden estar informats de tot allò que els afecta directament, com estudis, treball, Garantia juvenil (què ésquins requisits fan falta i com inscriure’s), vida social, lleure i cultura, esports, turisme…

Consulteu els horaris i les activitats programades a Instagram. També podeu consultar la programació de cursos i activitats del Centre Cívic.