Presentació

L’Ajuntament de Sils posa a disposició del jovent els serveis del Punt d’Informació Juvenil i l’Espai Jove per tal de contribuir al creixement personal del jovent del municipi i facilitar l’exercici de la seva plena ciutadania. Això significa que pretenem:

  1. oferir-vos assessorament i informació personalitzada, actualitzada i veraç sobre els temes ens demaneu
  2. recollir i canalitzar les vostres opinions per tal que arribin a l’Ajuntament
  3. recolzar-vos en cas que tingueu algun projecte que vulgueu tirar endavant, sempre que estigui a les nostres mans
  4. facilitar que vosaltres pugueu gaudir dels equipaments municipals per les vostres necessitats

On trobar-nos
Tant el Punt d’Informació Juvenil com l’Espai Jove estan ubicats al Centre Cívic de Sils (al carrer Vidreres, 1), tot i que l’atenció també s’ofereix de forma telemàtica (sol·liciteu cita pel PIJ).

L’Espai Jove serà obert els dilluns, dimecres i divendres. Consulteu la programació d’activitats al nostre Instagram.

El nostre telèfon és el 972 853 913 / 625 838 760. També ens podeu escriure un mail a les adreces joves@sils.catdinamitzador@sils.cat i per telèfon o wp a través dels mòbils 638 924 686 (tècnica) i 655 873 729 (dinamitzadora).

També podeu deixar nota la personal de l’Ajuntament que normalment trobareu al Centre cívic de 9 a 12:45 i de 16 a 18:45 h de dilluns a divendres.


El personal
Les treballadores que tenen encarregat l’acompanyament de les activitats de joventut són la tècnica Clara Ribatallada (joves@sils.cat), l’auxilar administrativa Núria Seco (centrecivicsils@sils.cat) i la dinamitzadora juvenil Paula Guirado (dinamitzador@sils.cat)