Comerç

 

 

 

 

 • El comerç de Sils... Qualitat a bon preu i molt a prop teu!

  El comerç de Sils… Qualitat a bon preu i molt a prop teu! El petit comerç assegura un servei proper al ciutadà, determina la imatge del poble i contribueix a la qualitat de vida dels seus ciutadans.

  Per a l’Ajuntament de Sils, promoure el desenvolupament del petit comerç és assegurar i garantir als consumidors la plena llibertat d’elecció per a realitzar les seves compres, expressa la vitalitat de la nostra economia, ja que és el primer i més immediat generador d’ocupació, i afavoreix el creixement i el desenvolupament econòmic local de forma sostenible.

  A Sils podreu trobar un gran assortiment de productes d’alimentació tradicional, botigues de roba, complements per a la llar i tots els serveis de bellesa i salut.

  Val la pena passejar-se pels carrers i trobar el què busquem amb la tranquil·litat que ens ofereix el comerç de confiança.

 • L'Associació de comerciants i empreses de Sils

  El 21 de juny de 2004 es va constituir l’Associació de Comerciants i Empresaris de Sils, amb l’objectiu de defensar els interessos dels comerciants de Sils i, sobretot, els dels seus clients.

  La unió d’esforços fa més eficaç el desenvolupament comercial i l’assoliment dels objectius comuns dels associats. Actualment, l’associació ja compta amb 28 establiments associats de diversos sectors i repartits per tota la població.

  Els principals objectius de l’associació són:

  * Representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials laborals, professionals i culturals dels seus afiliats

  * Foment de la solidaritat dels associats afiliats

  * Promoció comercial de la localitat

  * Millora constant de la informació i formació dels assistents.

  Activitats i serveis

  L’associació organitza diversos esdeveniments i activitats promocionals:

  Una de les campanyes més recents, primavera de 2021, és la que porta per títol Tots som comerç local, que consisteix en la distribució de Laura, una moneda local. Hi contribuiran els infants de Sils

  * Guia d’establiments: teniu al vostre abast una guia d’establiments que us facilitarà la identificació i localització de tots els establiments associats, agrupats per sectors. La guia s’ha editat en format paper, que podreu trobar al Centre d’Informació de l’Estany (Plaça Estació)

  * Exposició de Flors • Maig • En motiu de l’Exposició de Flors i Fira de Sant Ponç, regal de flors als clients de les botigues de l’associació.

  * Festa Major • Setembre • Regal de Vals de Compra als hereus i pubilles de la Festa Major de Sils. Consulteu cartell 2023.

  * Campanya de Nadal • Desembre • Sorteig de premis en forma de vals de compra als clients de l’Associació. Al 2005 es van repartir 500€ en 100 premis de 5€.

  Els serveis de què poden gaudir els membres de l’associació són:

  * Representació davant de totes les administracions, institucions i altres entitats, alhora de discutir o negociar temes com: aparcaments, senyalització dels comerços, etc.

  * Assessorament jurídic i tècnic

  * Cursets i cursos de formació gratuïts o a preus subvencionats.

  Si sou un comerciant o empresari del municipi, la vostra participació és fonamental, i els avantatges són molts.

  La quota per a associar-se és de 10€ al mes per establiment.


  Per a més informació o per a adherir-vos a l’associació, us podeu posar en contacte amb qualsevol membre de la junta aces.sils@gmail.com

  Associació de Comerciants i Empresaris de Sils Pg. St. Cosme i Damià, 2 17410 Sils (Girona)

  Telèfon de contacte: 670 702 634

  Llistat dels integrants l’any 2023.

  Tríptic ACES (inclou butlleta d’inscripció)

  Web

 • Plànol d'empreses a Sils

  A continuació trobareu el plànol on apareixen els comerços i empreses a Sils. Si detecteu alguna diferència o error, us convidem a trucar al telèfon 972 853 913 o escriure un correu a centrecivicsils@sils.cat, per tal que l’esmenem.

 • Obertura ACES festius 2023

  Dies 10 de juliol i 26 de setembre de 2023

 • Retolació en català

  Clicant sobre l’enlllaç, trobareu la normativa de la Secretaria de Política Lingüística.