Formació laboral

Formació ocupacional adreçada a joves (Oficina Jove de la Selva)


Cercador de formacions SOC


Cercador de formacions de la Diputació de Girona


Programa ADA (Competències digitals) adreçat a dones. Per a més informació cliqueu sobre l’enllaç


Gremi d’instal·ladors de Girona (formacions adreçades a joves entre 18 i 29 anys). Octubre 2022


Oferta formativa Fundació Gentis 2022-2023


Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials (Certificat de Professionalitat) a EMO (Espai Municipa d’Ocupació de Salt).


Subvencions a la contractació Programa 30 plus 30+ (any 2022)


CFA La Selva, Oferta formativa 2022-2023


Escola d’adults de Santa Coloma de Farners. Curs de mosso de magatzem gratuït adreçat a joves i Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials 100% subvencionat (disposaran de prioritat persones en recerca de feina).

Curs de director en el lleure infantil i juvenil 100% subvencionat (disposaran de prioritat persones en recerca de feina).


Formació primers auxilis (50% presencial) adreçat a majors de 16 anys.

Formació 100% subvencionada online del Consorci per a la formació continua de la Generalitat de Catalunya.


Cursos online FEMXA, 100% subvencionats, adreçats a autònoms i treballadors en situació d’ERTE i per a entitats d’economia social.

Formació gratuïta online adreçada prioritàriament a treballadors en actiu – les persones afectades per un ERTE són considerades treballadores en actiu- (amb places limitades a persones en situació d’atur i treballadors/es de l’Administració Pública).


Curs de creació i gestió de microempreses (formació dirigida, prioritàriament, a persones en situació d’atur), a l’Escola d’adults de Santa Coloma de Farners, organitzat pel SOC i Consell Comarcal de la Selva.

Formació adreçada a joves: Curs de monitor en el lleure (Comarca de la Selva), Mosso de magatzem a Santa Coloma de Farners, Job Logis a Maçanet de la Selva i Vidreres i Start noves oportunitats


Consulteu la pàgina de Fundació Gentis, on trobareu més informació sobre cursos organitzats per l’entitat.


Programa Singulars Girona – Fundació Intermedia. E-commerce, Atenció al client i Logística. Formacions adreçades a joves. Podeu consultar el cartell i la infografia.


Formació subvencionada primer semestre de 2022. Federació d’hostaleria de les comarques de Girona.


Accions formatives IDFO (maig 2022)