Servei de suport a les empreses i a l’emprenedoria

Des del 2014 l’Ajuntament de Sils ofereix un servei de suport a les empreses i a l’emprenedoria des del Centre Cívic de Sils.

Hi podeu trobar recolzament en l’àmbit de la creació i consolidació d’empreses, la formació empresarial i comercial, l’assessorament personalitzat en funció de la vostra empresa, així com noves maneres de traspassar un negoci o d’agafar el relleu i assumir la direcció  d’empreses existents (rendibles i en funcionament), els propietaris de les quals se’n vulguin desprendre.

Un cop cada quinze dies disposem d’una tècnica en activitats empresarials, amb la qual podeu concertar cita trucant al Centre Cívic (972853913 / 625 838 760) o escrivint a centrecivicsils@sils.cat

A banda d’oferir els serveis anteriorment esmentats aquesta persona també visita els comerços i les empreses de Sils per copsar les vostres necessitats. No cal doncs venir expressament al Centre Cívic sinó que podeu demanar que aquesta persona us vingui a veure.

L’Ajuntament ha contractat la prestació d’aquest servei al Consell Comarcal de la Selva. Per això és recomana també consultar regularment el seu web, on s’explica amb més profunditat aquests serveis i d’altres que només s’ofereixen a Santa Coloma de Farners, tals com el viver d’empreses.