Servei de suport a les empreses i a l’emprenedoria

Des del 2014 l’Ajuntament de Sils ofereix un servei de suport a les empreses i a l’emprenedoria des del Centre Cívic de Sils.

Hi podeu trobar suport en l’àmbit de la creació i consolidació d’empreses, la formació empresarial i comercial, l’assessorament personalitzat en funció de la vostra empresa, així com noves maneres de traspassar un negoci o d’agafar el relleu i assumir la direcció d’empreses existents (rendibles i en funcionament), els propietaris de les quals se’n vulguin desprendre.

Un cop cada quinze dies disposem d’una tècnica en activitats empresarials, amb la qual podeu concertar cita trucant al Centre Cívic (972 853 913 / 625 838 760) o escrivint a centrecivicsils@sils.cat

A banda d’oferir els serveis anteriorment esmentats aquesta persona també visita els comerços i les empreses de Sils per copsar les vostres necessitats. No cal doncs venir expressament al Centre Cívic sinó que podeu demanar que aquesta persona us vingui a veure.

L’Ajuntament ha contractat la prestació d’aquest servei al Consell Comarcal de la Selva. Per això es recomana també consultar regularment el seu web, on s’explica amb més profunditat aquests serveis i d’altres que només s’ofereixen a Santa Coloma de Farners, tals com el viver d’empreses.